跳到主要内容
x

科鲁马·卡努努

PULCRA Kimya San。我抽搐。A.Ş。

科鲁马·克拉马斯·韦尔拉特马·梅特尼(Kişisel Veri Koruma Açıklamasıve Aydınlatma Metni)的名字

PULCRA Kimya San。我抽搐。A.Ş。(邦丹·索拉·科萨卡公共权力机构(PULCRA Kimya olarak anılacaktır)在德尔利迪尔的科伦马斯·比齐姆·伊萨(korunmasıbizim iç)身上也有着同样的权力。在6698年,维族奥拉克·伊莱内雷克(olarak işlenerek)的《公共政策》杂志称,维族奥拉克·伊迪尔梅西·胡苏桑达·格雷肯·比恩·盖雷特·盖雷特·盖雷特·盖雷特·斯特里约鲁兹(Korunmas Kanuunununna(“KVKK”)是维族奥拉克·伊莱内雷克(muhafaza edilmesi Hususanda gereken bütün gayret gösteriyoruz)。他说:“我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们,我的朋友们。”。

国际互联网网站ziyaret edilmesi sırasında kaydedilen kişisel bilgiler,kişisel Verilerin Korunmasşna ilişkin mevzuat gereğinceşlenmektedir。不可否认Gizlilik Politikamızıinceleyiniz。Ancak önemle belirtelim ki, PULCRA Kimya internet sitesinde yapılan yönlendirmelerde(链接verilen) diğer internet sitelerindeki veri güvenliği konusunda bir garanti sunulamamaktadır。Bu konuda ilgili sayfanın veri güvenliği ile ilgili politikası dikkatlice incelenmelidir。

1.Hukuki Nitelik ve Kapsam

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 'nun (" KVKK ") 10'uncu maddesi, verileri işlenen kimselerin onayları alınırken kendisinin aydınlatılmasını istemiştir。Madde başlığı " Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü " dür。

KVKK hükümlerine göre PULCRA Kimya,“Veri Sorumlusu”dur。布热里埃维德、阿伊德努拉特马·尤姆利尔·萨希普莱里尼·弗里·基姆利尼、基伊塞尔·维里尼·阿马拉、基伊塞尔·维里尔·阿克塔·阿尔德·基伊勒、阿卡塔玛·阿马拉、基伊塞尔·维里尔·阿卡塔玛·阿马拉、基伊塞尔·维里尔·阿卡塔玛·阿马拉、基伊塞尔·维里尔·托普莱尔、基伊塞尔·维里尔·拉布雷尔·拉布雷尔、基伊塞尔·拉布雷尔·拉布里、基伊瑟·拉布雷尔·拉布雷尔·拉布雷尔、基伊尔·拉布雷尔·拉布雷尔·阿卡尼、,他说:“我是一个年轻人,我是一个年轻人,我是一个年轻人。

该机构的金融机构和其他机构的金融机构和其他机构的金融机构和其他机构的金融机构和其他机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构和金融机构的金融机构的金融机构的金融机构和金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的金融机构的准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准准。

2.弗里·索鲁姆卢苏努·金利奥伊

KVKK'nınınınınının(ınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınınımınınımınımınınımınınının305。Buçerçevede veri sorumlusu,互联网上说ziyaret ettiğinazing PULCRA Kimya'dır。

PULCRA Kimya San。我抽搐。A.Ş。

BeylikbaıMah,341。Sk。编号:141400达累加/科卡埃利

infotr@pulcrachem.com

+90 262 675 42 00

3.韦里·莱恩

韦尔迪·达亚纳克·阿迪纳·基伊塞尔·韦里莱恩·格雷克·维亚·蒂泽尔·基伊克瓦克·克瓦克·姆。3'te“Veriıleyen”olarak tanımlanmıtır。

4.Kişisel Verilerinizin İşlenme Amaçları

Kişisel verilerizing KVKK'daki ilkeler doğrultusunda;

  1. 公共权力机构Kimya tarafından sunulanürün ve hizmetlerden haberdar olabilmeniz,sizlerin daha iyi yararlandırılmas;
  2. 普尔克雷·金亚·塔拉夫·苏努兰·卢莱林/希兹梅特莱林·卡利特西宁·阿尔马斯、穆蒂莱里米津·伊赫蒂亚拉、贝尼莱里·库兰·卡尼勒·克拉纳·格雷泽勒·蒂里莱克·苏尼里尔梅西;
  3. 希兹梅特莱里米兹·科努桑达·盖雷克利·杜鲁姆拉达·阿齐拉·利约鲁兹·阿齐拉特马克和阿马奇·利约鲁兹。
  4. 在维吾尔自治区的城市规划中,政治是一个重要的组成部分;ticari ortaklıklarımızın ve strategilerimizin doğru olarak planlanmasıve yürütülmesi;伊尔凯蒂米津·奥塔克拉姆·胡库基、蒂卡里·菲齐基·居文利宁·特米尼、伊尔凯特·库鲁姆萨尔·莱伊·伊宁·萨兰马斯、伊尔凯蒂米兹·塔拉夫·桑坦德·苏努兰·鲁恩·希梅特莱登·西斯勒德·费德兰·费德兰和伊萨克·伊恩·马来亚斯,
  5. 维里·古文利·伊宁·恩斯图·德泽德·萨兰马斯,维里·塔班拉尔·奥卢卢卢马斯·伊尔凯蒂米兹互联网网站,苏努兰·希兹梅特林·格里里梅西,伊尔凯蒂米兹·塔勒普·伊卡耶特里尼·伊莱特纳·伊莱蒂·伊莱蒂·伊莱蒂·伊莱梅西,伊尔凯蒂米兹互联网网站辛德·奥卢·哈特里梅西互联网sitemizden帕伊拉姆奥兰Gizlilik Politikası“阿兰·胡克姆林·维库伦·萨兰马斯,
  6. 艾特·艾特·贝里莱恩梅西·阿马拉·科瓦克·卡努努5号战略。ve 6。贝里蒂伦·基伊塞尔·韦里·莱姆·阿特拉·卡普萨姆·恩达·伊莱尼尔学院。

5.基伊塞尔·韦里勒里·勒梅耶·李·金·勒克莱里米兹(Kişisel Verileriİlemeyeİlişkinİlkelerimiz)

PULCRA Kimya olarak;

(a)我是维吾尔族的一员,
(b)Doğru ve güncelliği sağlama gayretinde olmayı,
(c)贝里利,我在伊伦梅伊看到了阿玛拉,
ç)伦迪克勒里·阿马西拉·巴兰特·洛尔,sınırlıveölçlüolmay,
(d)埃迪尔梅伊·格雷克利·奥兰·苏阿塔·穆哈法扎伊尔克·艾丁迪克。

6.基伊塞尔·韦里勒林·莱尼·约拉尔

真理化,人民解放军罗赞兹雅达哈利林登birinin varlıııhalinde tutulur ve işlenir。

1.

7.莱宁·基瑟尔·韦里勒林·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·韦里勒林·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·韦里勒林·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·基米尔·

irketimizde KVKK'ya维族奥拉卡语是一种语言形式,它是一种语言形式,在语言中是一种语言形式;

PULCRA Kimya, kişisel verileri çözüm ortaklarına ve ifa yardımcısı konumundaki şirketlere aktarılabilecektir。

8.我相信你会成功的

基伊塞尔·维里勒日化、伊尔凯蒂米兹·塔拉夫·安丹·维里伦·希兹米特、瓦利耶·巴伊奥拉克·德凯利克·斯特雷比尔梅克尔;

KVKK m。4、5位维族人,奥菲斯勒·奥塔蒂克·奥尔马扬·恩特姆莱尔、萨尔科齐、梅尔凯齐、互联网网站、梅克拉拉·索斯亚尔·梅迪亚·梅克拉拉、维族手机和奔驰汽车公司、塔拉拉·斯兹吕、奥拉克·托普莱莱切克·托普莱莱克提尔。

Kişisel Verilerinizi,她的türlüsözlü,yazılıya da elektronik ortamda,尤卡里达·伊尔图桑达·伊尔凯特·桑杜乌穆苏·吕吕恩/维耶·希兹梅特莱林·贝里莱宁·亚萨尔雷耶维德·苏努拉比尔梅西·卡普桑达·伊尔图桑达·苏尔图桑达·苏尔图桑达·伊尔凯蒂米津·苏伊尔·伊尔克莱尼·伊克莱尼·伊尔梅西·伊尔·艾迪尔·艾迪尔·艾迪尔·艾迪尔·艾迪尔·艾迪尔·艾迪尔·艾迪尔。但是,我认为这是对KVK Kanununun 5的验证。ve 6。贝里蒂伦·基里瑟尔·阿塔拉·阿塔拉·卡普萨姆·卡普桑·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡普兰·卡。

9纳什尔·科鲁约鲁兹?

PULCRA Kimya tarafından toplanan kişisel verilerin korunması ve yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve müşterilerimizin ve müşteri adaylarımızın mağdur olmaması için gerekli teknik ve idari bütün tedbirler alınmaktadır。Bu çerçevede yazılımların standartlara uygun olması, üçüncü tarafların özenle seçilmesi ve şirket içindeGizlilik Politikamızariayet edilmesi sağlanmaktadır。

10哈克拉夫·巴武鲁先生

基伊塞尔·韦里·萨希普莱里·奥拉拉克,KVKK m。在塔勒普列日化运动中,我不知道该怎么做,我不知道该怎么做。安卡,我的威里勒里·科鲁马·库鲁兰卡·比尔克雷特·恩格尔梅西·哈林德,伊尔凯蒂米兹·塔拉夫·安达·贝里莱宁·塔里费德基特·纳卡克特·阿勒。“Ayr”AY5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5其他其他其他其他其他非非非非非非非非坎达·亚普兰·比尔巴武鲁·喀布尔埃迪尔梅耶切克提尔。

但是,在互联网上,公共卫生部的一位发言人说,他们的研究成果是成功的;

  1. 基伊塞尔·韦里·伊莱尼普·伊莱梅迪奥尼奥雷姆,
  2. 我的朋友们,我的朋友们,
  3. 基伊塞尔·韦里勒林·阿马奇·阿马奇·本拉尔·阿马奇·阿马奇·纳·维根·库伦·库伦·勒马德·阿马奇·伦姆(Kişisel verilerin işlenme amacınıve bunların amacına Uvillan lıp kullanılmadınırenme),
  4. 蒙古包伊辛德维亚蒙古包迪什尔·维里勒林·阿克塔尔·阿尔德·伊莱里·比勒姆,
  5. 埃克西克·维亚·扬尔·奥马斯·哈林德·本拉尔·德泽尔梅西尼的《伊瑟尔·维里勒》是一本《伊瑟尔·维里尔·阿克塔的《伊瑟尔·维里勒》的书,
  6. KVK Kanununun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. 梅哈斯·奥托马蒂克系统的埃迪尔梅西·阿莱伊恩·比尔索努昆·奥塔亚·卡马斯·伊提拉兹等人的研究报告,
  8. 卡努纳·艾克·奥拉拉克·莱恩梅西·塞贝比尔·扎拉拉·乌拉马斯·林德·扎拉尔·吉德里尔梅尼·塔勒普·埃特梅(Giderilmeni talep etme)的基伊塞尔·韦里勒林·卡努纳(Kişisel verilerin kanuna)说haklarına Sahipsizing。

11巴武农·亚帕尔马

卡努努努13号。马德西宁1。fıkrasıgereğince,艾因·卡努农11。贝里蒂伦学院《欧洲电力公司(KEP)通讯录》是一本关于电力公司通讯录系统化的书,infotr@pulcrachem.com肾上腺素回肠胆碱酯酶。格雷克利·阿克拉马拉·巴武鲁(Gerekli aıklamalar ile başvuru)和比尔吉·塔勒普(bilgi talep formuna sayfadaki)的pdf文档。

巴武鲁达;

a) Adınız, soyadınız ve başvuru yazılı ise imzanız,

b) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıiseniz T.C.kimlik numarası、yabancıiseniz uyruğunuz、pasaport numaranız veya varsa kimlik numaranız、,

c) 这是一个很好的例子,

ç)Varsa bildirime esas elektronik posta Adresini,telefon ve faks numaranız,

d) Talep konunuzun Bulumasıgerekmektir。科努亚·伊利金·比尔吉(Konuya ilişkin bilgi)和贝格尔·巴鲁亚·埃克伦梅利迪尔(başvuruya eklenmelidir)。


KVKK Başvuru Formu